Nytt bokningssystem! Från 12/6

Nu byter vi ut vår bokningssystem till MATCHi

Norrtälje TK byter nu till MATCHi, en modern onlinetjänst för tennis och som många säkert redan känner till och använder från andra banor. MATCHi kommer att underlätta för oss att hantera kundregister, kontrakts- och träningstider, samt ge oss bättre möjlighet att bedriva en effektiv verksamhet och förenkla vår kommunikation med alla medlemmar. Vår förhoppning är även att ni ska finna det ännu lättare att boka tider via den nya tjänsten. Vi kommer också att ändra visa bokningsregler ex kommer banor vara avbokningsbara upp till sex timmar innan och ni som har abonnemang kommer enkelt kunna ledig ställa tider som andra kan spela på och få delar av pengar tillbaka om den bokas.

Alla bokningar som ligger kommer att överföras i till MATCHi utan att ni behöver att göra något. Ni som har inbetalt och har kredit kommer vi också kunna överföra in till MATCHi.

Kom igång på engång
Skapa ett användarkonto direkt på MATCHi. (om du inte redan har ett)
Besök vår nya bokningssida.
Ladda ned MATCHi-appen på din telefon.
Ange Norrtälje TK som favorit.

Strötid & Klippkort
Ni kan betala per timme eller köpa ett digitalt klippkort. Betalning sker med kontokort i samband med att ni bokar bana eller köper klippkortet.

Vi hoppas att alla skall uppleva att MATCHi är ett bättre bokningssytem när alla lärt känna det.

Frågor
Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand under hjälpsektionen på MATCHi. Annars kontakta oss gärna om du har några frågor.

Med vänlig hälsning,
Norrtälje TK

PRISER BANHYRA TENNISHALLEN

Medlemspriser tennishallen: 200kr/timme
Icke medlemspriser tennishallen: 300kr/timme

 

PRISER BANHYRA UTOMHUSBANOR

Medlemspris utebanorna: 150kr/timme
Icke medlemspris utebanorna: 250kr/timme

 

Abonnemangsschema